Sinds 2011 werk ik aan een stripboek over de ervaringen van militairen en veteranen uit mijn woonplaats, die tussen 2001 en 2010 in Afghanistan hebben gediend.
Wat maak je mee tijdens een uitzending? Hoe kom je ervan terug. Op deze blog houd ik het proces bij en plaats ik teasers en indrukken van het boek. Uitgavedatum staat nog niet vast maar houdt daarvoor deze blog in de gaten.

dinsdag 17 maart 2015

And we're on!

Wederom citeer ik radio-dj Annemieke Schollaardt die tussen 2006 en 2009 UruzganFM presenteerde en de show opende. Want de crowdfunding voor 'Van Brabant naar Afghanistan... en terug' is van start gegaan!

Dit stripboek laat je als lezer beleven wat “onze jongens en meiden” in Afghanistan hebben meegemaakt en geeft een indruk van hun ervaringen. Een inkijk in het alledaagse van de militair op missie, de keuzes die je moet maken en hun persoonlijke kijk daarop.
'Van Brabant naar Afghanistan... en terug' staat op VoordeKunst en de komende twee maanden staan in het teken van de realisatie van de eerste druk.Deel het project en spread the word want iedere donatie voor het album is van harte welkom.

En blijf op de hoogte via social media, deze blog, brabantteboek.nl en de crowdfundingwebsite:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten